image

Nieuws

Actuele informatie ... Lees verder ...
image

Agenda

Binnenkort ... Lees verder ...
image

Repertoire

Actueel repertoire Lees verder ...
  • 1

Jubilarissen Koninklijk Sint Caeciliakoor 2019

De jubilarissen van Koninklijk Sint Caeciliakoor Heer

Op zondag 17 november 2019 viert het Koninklijk Sint Caeciliakoor traditiegetrouw haar St. Caeciliafeest. Tijdens deze dag zullen de jubilarissen extra in het zonnetje worden gezet.De dag begint met een H. Mis in de St. Petrus’ Bandenkerk in Heer om 9.30 uur, die uiteraard feestelijk opgeluisterd wordt door het Koninklijk Sint Caeciliakoor.  Daarna herdenken ze op het kerkhof van Heer de overleden koorleden, waarna er in gemeenschapshuis Aen de Wan een gezellige lunch plaatsvindt.Na de lunch worden de jubilarissen  gehuldigd door de interim-voorzitter Martin Bongers. Vanaf 14.00 uur is een ieder die de jubilarissen wil komen feliciteren van harte welkom op de openbare receptie. In de middag vinden er diverse ludieke activiteiten plaats en de dag wordt afgesloten met een etentje in de beslotenheid van de koorgemeenschap. Hopelijk zullen alle koorleden, maar zeker de jubilarissen, een mooie dag beleven waar ze met plezier op terug kijken.

Op een mooie dag in oktober kwamen de jubilarissen bij elkaar voor de traditionele groepsfoto. Als locatie werd gekozen voor het parkje aan de Akersteenweg in Heer.  

U ziet  van links naar rechts:

Fons Bonten 70 jaar lid, Margriet Graus 12,5 jaar lid, Jacques Geijselaers 60 jaar lid, John Ubags 70 jaar lid.                                           

Proficiat allemaal!

Het groot aantal jaren lidmaatschap van de jubilarissen toont aan dat het goed toeven is bij het Koninklijk Sint Caeciliakoor. Wilt u nou net als hen ook komen zingen bij ons koor? Kom dan eens naar een repetitie op donderdagavond om 20.00 uur in ons verenigingslokaal in Aen de Wan in Heer. U bent van harte welkom!