image

Nieuws

Actuele informatie ... Lees verder ...
image

Agenda

Binnenkort ... Lees verder ...
image

Repertoire

Actueel repertoire Lees verder ...
  • 1

Nieuws

Najaarsconcert zoekt projectzangers

Oproep projectzangers Najaarsconcert 23 september 2023

Geïnspireerd door het succes van het Kerstconcert, waarvoor maar liefst 20 projectzangers zich aanmeldden, heeft het bestuur van het Koninklijk Sint Caeciliakoor Heer besloten om ook voor het Najaarsconcert (op 23 september 2023) geïnteresseerden weer de mogelijkheid te bieden om op projectbasis en geheel gratis mee te repeteren voor dit concert.

Het koor brengt tijdens het concert een kleurrijk en afwisselend programma met onder andere delen uit de Westside Story van Leonard Bernstein, Take me Home van John Denver, 
Sana Sananina van Lorenz Mayenhofer, werken van John Rutter, Jules 
de Korte, Richard Rogers, Mark Hayes en anderen.

Om ervoor te zorgen dat niet alleen de oren maar ook de ogen van het publiek zullen worden gestreeld, is tevens een workshop ‘Beweging’ ingepland. De workshop vindt op de volgende data en tijdstippen plaats:

Donderdagavond 6 juli 2023 van 20.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag 26 augustus 2023 van 10.30 uur tot 15.30 uur (inclusief lunch)

Zaterdag 16 september 2023 van 10.30 uur tot 12.00 uur.

De repetities voor het Najaarsconcert beginnen op 8 juni 2023 en duren van 20.00 uur tot 22.00 uur. De locatie is ontmoetingscentrum ‘Aen de Wan’, Einsteinstraat te Heer. Het koor heeft vakantie van 15 juli 2023 tot en met 16 augustus 2023.

Van de projectzangers-in-spe verwachten wij, naast een behoorlijke dosis enthousiasme, zoveel mogelijk deelname aan de repetities en de workshop. Ons motto:

Breng meer ‘Schwung’ in je leven, door je bij ons op te geven!

Aanmeldingen graag naar onze secretaris Mieps van Hest via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sfeervol Kerstconcert

 

Scan voorkant flyer

Scan Achterkant flyer

Sint Caeciliafeest met 7 jubilarissen

Op zondag 13 november as. kunnen we gelukkig  weer op de gebruikelijke manier het jaarlijkse Caeciliafeest vieren!

Gestart wordt met een gezongen H. Mis in de Sint Petrusbandenkerk, waarna de feestelijkheden in ontmoetingscentrum "Aen de Wan" plaatsvinden. Dit jaar worden maar liefst zeven jublilarissen gehuldigd.

 

foto_jubilarissen_2022_aangepast_formaat.jpg

 

Op de foto hierboven zijn dat van links naar rechts:

Hans Derks (50 jaar lid), Jef van de Venne (40 jaar lid), José á Campo (50 jaar lid), Trees Ubachs (25 jaar lid), Harry Colen (40 jaar lid), en Pierre in de Braak (maar liefst 70 jaar lid). Op de foto ontbreekt Toos van Uum (50 jaar lid)

Jubilarissen: van harte gefeliciteerd!

Abonneer u !

Een abonnement op onze nieuwsbrief is gratis.
Lees hier over ons privacybeleid.