image

Nieuws

Actuele informatie ... Lees verder ...
image

Agenda

Binnenkort ... Lees verder ...
image

Repertoire

Actueel repertoire Lees verder ...
  • 1

Feestelijke hoogmis op Sint Caecilafeest 2021

Zondag 14 november heeft ons koor vier gewaardeerde leden gehuldigd tijdens de St. Caeciliaviering in de Sint Petrus Bandenkerk van Heer.

Helaas kon het koor niet in volle bezetting de mis zingen vanwege de coronabeperkingen, maar niettemin heeft het zijn beentje voor gezet. Sare-Anne de Bruijn maakte met haar prachtige solozang de mis extra feestelijk.

Pastoor mgr. De Jong richtte een woordje tot de feestelingen en benadrukte vervolgens hoe bijzonder het is om over zo'n prachtig koor te kunnen beschikken in zijn parochie. En ook: hoe heerlijk het is om samen te zingen…. Vele jaren lid zijn en blijven van een koor zoals onze jubilarissen, dat geeft wellicht wat aan!

De St.Caeciliamis is tevens traditioneel het moment waarop overleden koorleden worden herdacht. Dit jaar gebeurde dit in de kerk met het leggen van bloemen bij het Maria-altaar door leden van het koorbestuur.

Helaas kon het jaarlijkse feest in gemeenschapshuis Aen de Wan vanwege aangescherpte gezondheidsmaatregelen op het laatste moment jammer genoeg niet doorgaan. Maar wat in het vat zit verzuurt niet: op een geschikter tijdstip zullen we uitbundig onze feestelingen in het zonnetje zetten!

De jubilarissen zijn: Sare-Anne de Bruijn (12,5 jaar lid), Marcel Korbmacher (25 jaar lid), Mariet Meeuwsen (50 jaar lid) en Jo Custers (70 jaar lid!).

DSC 0341 V.l.n.r:   Sare-Anne, Mariet, Marcel en Jo. Foto: Sico Bouwsma

Sare-Anne, Mariet, Marcel en Jo: van harte gefeliciteerd!

Abonneer u !

Een abonnement op onze nieuwsbrief is gratis.
Lees hier over ons privacybeleid.

Recent verschenen